CAP servis

Potvrđujući lidersku poziciju Banke na tržištu Srbije i u regionu, u oblasti platnih kartica i elektronskog bankarstva, predstavljamo Vam najsavremeniji program za bezbednu Internet kupovinu platnim karticama.

Od sada kupujte sigurno i jednostavno na Internetu sa Vašom postojećom Maestro, MasterCard ili Visa Inspire platnom karticom uz MasterCard SecureCode i Verified by Visa programe autentifikacije (tzv. 3Dsecure program). Primena CAP servisa moguća je isključivo na internet prodajnim mestima na kojima su istaknuti logotipi MasterCard SecureCode i/ili Verified by Visa. Ukoliko trgovac ne podržava opisanu tehnologiju kupovina će se realizovati na standardan način.

Potrebno je samo da posetite jednu od ekspozitura Banca Intesa čiji spisak možete pogledati OVDE, preuzmete čitač i platite jednokratnu naknadu za njegovo korišćenje koja iznosi 1.000 dinara.

Uz sertifikovani čitač možete odmah kupovati Maestro i Visa Inspire platnim karticama na Internetu uz dodatnu zaštitu, jer su ove platne kartice automatski prijavljene u 3DSecure program, a ukoliko želite da plaćanje vršite MasterCard platnom karticom, za uslugu se možete besplatno registrovati putem Interneta OVDE.

Prijavite Vašu MasterCard platnu karticu odmah i zaštite se od potencijalnih zloupotreba na Internetu jer se svaka sledeća kupovina na MasterCard SecureCode internet prodajnom mestu, više neće moći obaviti bez fizičkog prisustva Vaše platne kartice i unosa PIN-a.

Prilikom svake kupovine potrebno je da platnu karticu ubacite u čitač, a nakon toga unesite PIN koji već koristite za plaćanja, kao i za podizanje gotovine. Uputstvo za upotrebu Banca intesa čitača možete preuzeti OVDE, a uputstvo za Gemalto Ezio Club čitač možete preuzeti OVDE.

Pozivamo Vas da Maestro, MasterCard i Visa Inspire platnim karticama Banca Intesa iskusite sve prednosti bezbedne kupovine na domaćim Internet sajtovima, kao i na bilo kojem web sajtu na kojem je istaknut logo MasterCard SecureCode i/ili Verified by Visa.

Vi uživajte u kupovini, a sigurnost prepustite nama!